printlogo

Deutsch English

Events Calender

The events calendar of ETH Zurich.

ETH Life

Online-Magazin of ETH Zurich

Dossier 'Integrated Ocean Drilling Project'

Inaugural and farewell lecture

of ETH.

Press Releases

All press releases form ETH Zurich.

Events in the next 20 days

Date Time Title Speaker Location
Fr, 06.02.15 14:30 h Seminar GFD Group »
Discontinous Galerkin discretization method: Why would I care about yet another discretization method?
Sascha Schnepp (ETH Zürich/GFD group) NO F39
Mo, 09.02.15 19.15 h Kolloquium, Geologische Gesellschaft Zürich »
Biologie der Riesensaurier: der Schlüssel zum Gigantismus
Prof. Dr. P. Martin Sander, Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Bonn NO C60
Do, 12.02.15 18 Public guided tour in special exhibition 'Saurichthys - fossilized predators of the primeval oceans' »
Discover the spectacular fossil finds of the largest predatory fish of the Triassic oceans.
Dr. Heinz Furrer, Paläontologisches Institut und Museum der Universität Zürich focusTerra, Sonneggstr. 5, 8092 Zurich

complete events calendar

Wichtiger Hinweis:
Diese Website wird in älteren Versionen von Netscape ohne graphische Elemente dargestellt. Die Funktionalität der Website ist aber trotzdem gewährleistet. Wenn Sie diese Website regelmässig benutzen, empfehlen wir Ihnen, auf Ihrem Computer einen aktuellen Browser zu installieren. Weitere Informationen finden Sie auf
folgender Seite.

Important Note:
The content in this site is accessible to any browser or Internet device, however, some graphics will display correctly only in the newer versions of Netscape. To get the most out of our site we suggest you upgrade to a newer browser.
More information